maanantai 16. helmikuuta 2015

Ripaus sokeria



Ripaus sokeria - Sandra Boart - Karolina Ehrenpil

Kannen herkkyys jatkuu kirjan sivuilla – hempeän herkkiä ja kauniita fiilistelykuvia sekä houkuttelevan näköisiä makeita ja suolaisia leivonnaisia. Kirjan resepteissä ei kikkailla raaka-aineilla, vaan suositaan perustuotteita, kaikkien saatavilla olevia aineksia. Sen sijaan raaka-ainevalinnoissa on ajateltu eettisyyttä, tuotantoeläinten hyvinvointia, eli luomutuotteiden suosimista, lähiruokaa ja puhtaita raaka-aineita kuten voita ja täysmaitoa.

Kirjan on kirjoittanut ruotsalainen Sandra Boart, joka perusti vuonna 2012 oman konditorian, jonka erikoisalana ovat häät. Hän on valinnut tähän kirjaan parhaat reseptinsä kaikkiin elämän juhliin, ja kirja on samalla pieni kurkistus Sandran työpäiviin.

Etsitkö juhliisi kaunista tarjottavaa, joka poikkeaa valtavirrasta? Ripaus sokeria pursuaa ihastuttavia ohjeita ja ideoita polttareihin, häihin, vauvakutsuille, lastenjuhliin ja 
herkkuja eri vuodenaikoihin sopiviksi.
Pikkuleipiä, piiraita, täytekakkuja, kuppikakkuja, kakkutikkareita ja suolaisia herkkuja: 
limetti-seljankukkapiiras, suklaatryffelit, minimunkit, jälkiruokapurkit ja katkarapu-juustokakku. 

Lapsille kivoja ideoita kuten haamuleivoksia, lepakkotikkareita ja lentokonepikkuleipiä.

Ripaus sokeria antaa ideoita ja luo hyvää fiilistä. Ja leipoahan voi aina, ilman juhliakin. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti